Velg beschermers Alloygator

WAAROM KIEZEN VOOR ALLOYGATOR WIELBESCHERMING?

AlloyGators vormen de ideale oplossing voor het beschermen van de wielen  (Velgen ) van je Auto. Deze velgringen zijn ontworpen om stevig tussen het wiel en de band te passen, zijn extreem robuust en kunnen zonder moeite zware schokken opvangen, naast het toevoegen van een stijlvolle uitstraling!

 

We zijn officieel dealer van ALLOYGATOR en hebben alle kleuren en maten beschermranden meestal voorradig , hierdoor kunnen we ze op korte termijn monteren in onze werkplaats in Amsterdam .

of te bestellen bestellen via onze shop  op deze website..

 

 

Stoeprandschade? Geen probleem! AlloyGators zijn geavanceerde en robuuste beschermers voor velgen, speciaal ontworpen om stoeprandschade en het rijden over kuilen op te vangen. Met bijna vijftien jaar aan productontwikkeling hebben we een systeem gecreëerd voor effectieve velgbescherming. AlloyGators zijn vervaardigd uit supersterk nyloncomposiet met een toegevoegde UV-stabilisator en versterkers, waardoor ze bestand zijn tegen uiteenlopende weersomstandigheden. Op dit moment is AlloyGator wereldwijd marktleider op het gebied van velgbescherming!.

 

AlloyGator is de enige echte werkende velgbeschermer op de markt AlloyGator-velgbeschermers passen tussen het wiel en de band en worden op hun plaats gehouden door de zogenaamde “diamontgrip technology”. Deze technologie maakt gebruik van speciaal ontworpen borgtanden in diamantvorm en stevige roestvrijstalen clips om een veilige en stevige montage op je wielen te garanderen. AlloyGators hebben een afgeronde rand en een matte afwerking om het uiterlijk van je wielen te complimenteren.

                                          

 

In tegenstelling tot concurrerende producten, die vaak gebruik maken van plakstrips voor bevestiging, blijven AlloyGators stevig op hun plaats zitten, zelfs bij de kleinste aanraking met een stoeprand, wat de kans op losraken verkleint.

ULTIEME BESCHERMING TEGEN SCHADE Een AlloyGator beschermt zowel de velg als de bandenwand tegen schade. Geschikt voor wielen met een diameter van 12″ tot 24″, elke set bevat 4 AlloyGator wielbeschermers, 6 verbindingsclips, roestvrijstalen bevestigingsclips en lijm. De AlloyGators zijn verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren.

14 KLEUREN OM UIT TE KIEZEN AlloyGator is niet alleen gepassioneerd over wielbescherming, maar ook over stijl. Daarom bieden we AlloyGators aan in 14 verschillende kleuren, zodat onze klanten kunnen kiezen tussen subtiele wielbescherming of een opvallender statement.

Dit wielbeschermingsproduct is al meer dan 11 jaar wereldwijd marktleider!

 • Auto Express-product van het jaar
 • MIRA- en TUV-goedkeuring
 • OE-goedkeuring van meerdere merken
 • Meer dan 45 wereldwijde patenten
 • SEMA toegekend
 • Wereldwijd meer dan 4 miljoen AlloyGators verkocht
 • AlloyGator wielbescherming past op wielen van 12” – 24″

 

 • Voordelen van AlloyGators:
 • ✅ Geschikt voor alle 19-inch velgen.
 • ✅ Bekend om kwaliteit en duurzaamheid
 • ✅ Speciaal ontworpen ter bescherming tegen beschadiging en krassen.
 • ✅ Geeft je auto een stoere en sportieve uitstraling.
 • ✅ Verkrijgbaar in diverse kleuren voor een passende look bij jouw auto.
 • ✅ Eenvoudig zelf te bevestigen, geen garagebezoek nodig.
 • ✅ Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen diverse weersomstandigheden.
 • ✅ Verlengt de levensduur van je velgen en bespaart op lange termijn kosten.

 

Zijn jouw wielen geschikt voor AlloyGators? AlloyGators zijn compatibel met wielen van 12 tot 24 inch. Om te controleren of ze passen, gebruik je eenvoudig de bijgeleverde meetstrip.Let op: Gebruik AlloyGators niet op diamantgeslepen of machinaal gepolijste velgen vanwege het risico op vochtcorrosie. Dit product is ook niet geschikt voor auto’s die (met lading) meer dan 2500 kg wegen.Zelf monteren of kiezen voor professionaliteit? Hoewel AlloyGators ontworpen zijn voor zelfmontage met basisgereedschap, raden we professionele montage aan voor de beste ervaring.

VELGEN EXPERT is  de  betrouwbare partner voor de montage van AlloyGators en andere accessoires. Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 020-6143991 of whatsapp ± 06-4444-19-19

 • INTER: past op wielen van 12″ – 19″
 • EXCLUSIVE: past op wielen van 12″ – 24″

Let op ! Beide typen inter en Exclusive hebben hetzelfde uiterlijk , maar verschillen alleen in inchmaat.

U kunt deze alloygators bestellen in onze webshop  op deze website : link…………………..

U kunt ook een professionele montage laten uitvoeren in onze werkplaats :deze kunt u selecteren in onze webshop : link ………………..