Over ons

Over Velgen Expert

De Velgen Expert is een bedrijf, die Topkwaliteit en snel werk aflevert door jarenlange ervaring en expertise op het gebied van Aluminium Velgen. Voornamelijk houden wij ons bezig met het richten en Restaureren van velgen alsmede zijn we gespecialiseerd in het Poedercoaten van Velgen en onderdelen. Wij als bedrijf hanteren voor onze werkzaamheden geen duur uurtarief maar een vooraf afgesproken vaste prijs, ongeacht de hoeveelheid werk, bij ons geldt Afspraak = Afspraak.

Velgen Expert heeft meer dan
0
jaren ervaring

Wat kunt u verwachten bij ons ? : Professionele service, kwaliteit  en snelheid van werk afleveren ,voor de beste prijs. Klantvriendelijkheid en persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel, hierdoor zijn wij in staat om u een passend advies te geven.

Omdat we alle werkzaamheden en processen in eigen beheer doen, leveren we altijd een zeer scherpe prijs in tegenstelling tot andere bedrijven en hebben tegelijkertijd uw werk eerder klaar.

Bij ons is iedereen welkom , van groot of klein bedrijf tot particulier , van raceteam tot hobbyist. Wij hebben voor ieder budget een passende oplossing. Kom vrijblijvend langs op onze vestiging , indien u vragen heeft , samples wilt zien of gewoon informatief wat wilt weten over het Restaureren van velgen of Poedercoaten of speciale wensen heeft.

Hopelijk gauw tot ziens ,

Velgen Expert team.

Velgen Expert
Velgen Expert
Velgen Expert
Velgen Expert
Velgen Expert
Velgen Expert
Velgen Expert
Heb je een vraag? Chat met onze klantenservice