CNC afdraaien

CNC afdraaien van velgen

Bij Velgen Expert hanteren we frequent de term CNC afdraaien, waarbij deze techniek ook bekendstaat als CNC herstellen, velgen afdraaien, CNC frezen, Diamond Cutting, en soms zelfs wordt verward met velgen polijsten.

Een onderscheidend kenmerk van CNC-gedraaide velgen is de kenmerkende “two-tone” uitstraling. In dit proces wordt de binnenkant van de velg doorgaans gepoedercoat of in een kleur gespoten, terwijl de voorzijde van de velg (vaak de rand en de spaken) een glimmende afwerking van aluminium vertoontIndien het glanzende oppervlak beschadigd raakt, bieden wij professionele oplossingen door de velg opnieuw te onderwerpen aan CNC afdraaien in onze geavanceerde draaibank. Tijdens deze precieze bewerking wordt een dun laagje van de velg verwijderd, waardoor een nieuwe, onbeschadigde laag tevoorschijn komt. Vervolgens voorzien we het geheel van een glanzende of matte coating ter bescherming.

Ervaar de perfectie van CNC-gedraaide velgen bij Velgen Expert. Herstel de “two-tone” uitstraling en geef je velgen een vernieuwde, frisse uitstraling. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor uitgebreide informatie over onze diensten en tarieven.

Voor het herstel van CNC-gedraaide wielen hanteren wij een gemiddelde prijs van ongeveer 125 tot 150 euro per velg.

Bekijk enkele voorbeelden hieronder van de door ons behandelde velgen en het verfijnde proces dat wij toepassen:

 

cnc velg       

 

zie Youtube velgen compilatie CNC afdraaien

velgen cnc afdraaien compilatie bij velgen expert amsterdam (youtube.com)

CNC afdraaien van velg
velg
velg
velg
velg
velg
Heb je een vraag? Chat met onze klantenservice