3D Balanceren Hunter 9700

Hunter Roadforce Krachtvariatie Balanceren ( 3D SUPER BALANCEREN )

Hunter GSP 9700 Roadforce ® , is op dit moment de meest geavanceerdste Balanceer machine ter wereld , of beter gezegd vibratie diagnose apparaat.

Hunter GSP 9700 roadforce

De Hunter GSP 9700 Roadforce® balanceermachine is een revolutionair apparaat met wereldwijd patent. Deze vibratiediagnosemachine maakt gebruik van een aandrukrol op de band (roadforce) met een gewicht van 680 KG tijdens het balanceren. Hierdoor controleert en beoordeelt het apparaat de afwijkingen in de band/velg, en geeft het advies over de optimale plaatsing van de band voor minimale rolweerstand en balansgewichten.

Naast de roadforce-meting beschikt de Hunter over Straighttrak® meting, die aangeeft of de band naar links of rechts trekt. Deze meting vertelt ons ook waar het wiel optimaal geplaatst moet worden op de auto (LV, RV, LA of RA) voor perfect rechtuit rijden.

De Hunter balanceermachine spant de velg met een 4- of 5-punts taatsflens, waardoor deze optimaal en zuiver gecentreerd wordt, vergelijkbaar met de opspanning op uw auto. Dit zorgt voor een nauwkeurige balancering op de gram.

Na het balanceren met de Hunter GSP 9700 geniet u van een superstrakke en verbeterde rijervaring. Trillingen in het stuur of bij bepaalde snelheden, zelfs als de velgen recht zijn en de banden nieuw, worden met de Roadforce-meting opgespoord en indien nodig gecorrigeerd.

Veel voorkomende trillingen kunnen worden veroorzaakt door afwijkingen in nieuwe banden die normaal balanceren niet detecteert. Met de Hunter Roadforce-meting kunnen we deze fouten opsporen en corrigeren.

Als na een Roadforcemeting blijkt dat een band buiten de limieten valt, bieden wij een officieel rapport aan dat u kunt claimen bij uw bandendealer. Dit rapport kan helpen bij het verkrijgen van een nieuwe band, vooral als deze recent is aangeschaft.

Balanceren of het uitvoeren van diagnose met de Hunter Roadforce balanceermachine kan meestal binnen 1 uur tijdens een afspraak worden gedaan. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail voor meer informatie.

Raadpleeg onze prijslijstpagina voor de tarieven van het balanceren op de Hunter GSP 9700 Roadforce.

Heb je een vraag? Chat met onze klantenservice