info@velgenexpert.nl | Telefoon: 020-6143991 | Whatsapp: 06 4444 19 19 Adres: Helicopterstraat 6 1059 CG Amsterdam
reviews klanten 2017-09-11T18:05:58+00:00

Reviews klanten

Deze velg(en) hebben jullie vorig jaar gespoten voor mij,ze hadden geen schade alleen wilde ik iets unieks misschien leuke foto als voorbeeld.jullie hebben ze diep zwart gepoten en de rand schadevrij gemaakt en opnieuw gepolijst.ben er zeer tevreden over en ze zijn nog altijd mooi en dat voor 350 euro BEDANKT een tevreden klant.

P. Rozenboom  Jan 2011.

     

P. Rozenboom

Beste vakmensen, Vandaag 25-03-2014 bij jullie een bezoek gebracht omdat ik problemen had met trillingen tijdens het rijden. In eerste instantie dacht ik dat mijn velgen krom waren maar door jullie expertise bleek dit niet het geval te zijn wat mij veel geld bespaard heeft. Door jullie vakkennis en juiste gereedschap is de auto geheel trilling vrij. Het is alsof ik op een biljart laken rijd. In één woord super werk geleverd en een eerlijk advies. Ik raad een ieder aan om een bezoek bij jullie te brengen om dit soort problemen vakkundig op te lossen. Met vriendelijke groet, Karel Willemsen, een zeer tevreden klant.

Karel Willemsen

Hi Velgen-Expert-team,

Zoals beloofd nog een paar foto’s van de Renault-velgen die jullie vorige week hoogglans zwart hebben gemaakt voor me. Erg tevreden met het resultaat, is bijzonder mooi geworden! 🙂

Groeten, Martijn

Martijn

Al geruime tijd last van een schuddende en trillende auto en na diverse reparaties zoals draagarmen en ophangrubbers vervangen, uitlijnen en balanceren was het een stuk beter maar niet perfect. En er is niks irritanter dan een schuddende trillende auto op de snelweg. Mijn vermoeden was een kromme velg. Dat wilde ik laten repareren.
Ik kon terecht bij Velgen Expert. Daar zijn de velgen stuk voor stuk op de Hunter 9700 geweest wat uitwees dat er geen slag te vinden was.

De banden zaten echter niet perfect op de velg en moest er hier en daar opnieuw gebalanceerd worden.
Ook is er per band gecheckt wat de profieldiepte was , de rolweerstand, optimalisatie in hoogteslag en welke velg het beste op welke plek op de auto gemonteerd kon worden. Ik heb over alles duidelijke uitleg gekregen.
Na alle aanpassingen op aanwijzing van de Hunter 9700 de wielen weer gemonteerd en de snelweg op !
Echt een wereld van verschil. Geen geschud, gehobbel of getril meer maar gewoon een auto die superstrak over de weg glijdt.
Een echte aanrader dus.

Veel dank heren van Velgen Expert!!
Met vriendelijke groet,  Frank

Frank
Heb je een vraag? Chat met onze klantenservice