info@velgenexpert.nl | Telefoon: 020-6143991 | Whatsapp: ********** Adres: Helicopterstraat 6 1059 CG Amsterdam
Algemene voorwaarden 2017-09-11T18:44:59+00:00

Algemene voorwaarden velgen expert

de algemene voorwaarden velgen expert amsterdam ;

Klanten gaan automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden wanneer , er gebruik wordt gemaakt van al onze bedrijfsdiensten of onze website.

 

Wij van velgen expert hebben geen kleine lettertjes verstopt, we gaan uiterst voorzichtig met iedereen zijn spullen, u kunt gerust zijn dat uw velgen of auto of andere spullen in betrouwbare handen zijn.

 

Uw auto langsbrengen ( achterlaten ) is geheel op eigen risico.

 

velgen montage en demontage is geheel voor eigen risico .

 

demontage en montage van autobanden , is geheel voor eigen risico van klanten, sommige platte slechte merk banden kunnen dmv  men demontage  de hiel van de band worden beschadigd waardoor deze niet afdicht.

 

De montage en montage banden met druk sensoren , geheel op eigen risico van de klant, we zijn er zelf heel erg voorzichtig mee.

 

Richten van velgen :  bij het richten kan een velg uitscheuren dit is naderhand wel te lassen , maar is soms niet te voorkomen , vandaar dat deze kwestie hier wordt vermeld, we zijn hiervoor niet aansprakelijk voor een nieuwe velg.

 

Lassen van velgen :   Op Al het laswerk wordt geen garantie gegeven,  een lasplek is en blijft een zwakke plek op sommige velgen.